Studerande lageradministratörer/lagerarbetare sökes

Studerande lageradministratörer/lagerarbetare sökes

Är du student, har tidigare erfarenhet inom administration- eller lagerbranschen och vill jobba extra i Malmö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker för kunds räkning dig som studerar och vill ha ett administrativt lagerjobb vid sidan av studierna. Vår kund är inom IT-branschen och arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av mottagning av inleveranser, enklare orderplock, märkning, registrering och paketering av varor. I tjänsten förekommer en del självständigt arbete så det är viktigt att du trivs med det. Tjänsten är förlagd måndag-fredag 8-17 och du ska vara tillgänglig att kunna arbeta 2 pass per vecka, samt upp mot heltid under sommaren. Tjänsten är förlag i Östra Hamnen i Malmö.

Du kommer vara anställd som konsult hos Student Consulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:
  • Student som vill ha ett långsiktigt extrajobb
  • Noggrann, strukturerad och självständig
  • Tidigare erfarenhet inom administration eller lager är meriterande men inget krav
Låter det här som ett extrajobb för dig? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Vi arbetar med löpande intervjuer och urval så sök tjänsten redan idag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com