Studerande kundservicemedarbetare till snabbväxande Aller media sökes!

Studerande kundservicemedarbetare till snabbväxande Aller media sökes!

Ska du studera till hösten och trivs med ett kundinriktat arbete? Är du service-minded och strävar efter att uppnå utsatta mål och resultat? Vill du arbeta på ett stort mediehus? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt bemöta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Arbetet kommer inledas med en obligatoriska utbildningsdagar 12-14/10 + 17-18/10, förlagda mellan 8:00-16:30. Därefter ska du kunna arbeta ca 15 h/vecka under terminerna. Arbetspassen är då förlagda mellan 8-13 eller 13-18, eller heldag. När du blivit mer varm i kläderna kommer även en till utbildning äga rum där du kan ta dig an mer avancerade ärenden. Du kan själv anpassa dagarna efter ditt schema i skolan men det brukar vara ett extra stort behov på måndagar, tisdagar och onsdagar så det är till en stor fördel om du kan vara tillgänglig dessa dagar. Tjänsten är långsiktig och vi ser gärna att du kan jobba heltid under semestertider.

Aller Media är ett mediehus i ständig utveckling som arbetar intensivt för att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare - både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller Media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där man tillsammans driver förändring och utveckling med kunderna i centrum. Aller Media söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med företaget. Du kommer ingå i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla!

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:
  • Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare.
  • Trivas i en social miljö och brinna för service.
  • Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål
  • Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga
  • Vara informationssökande och initiativtagande
  • Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
Du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du bör kunna vara med på alla utbildningsdagar. Därefter behöver du kunna vara tillgänglig ca 15 timmar/vecka och även kunna jobba upp emot heltid till sommaren, påsk och jul.

Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden!

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Service, Malmö, Aller Media

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Service, Malmö, Aller Media
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com