Studerande kundservicemedarbetare sökes till SkapaMer i Malmö!

Studerande kundservicemedarbetare sökes till SkapaMer i Malmö!

Är du student i jakt på ett stimulerande jobb bredvid studierna? Trivs du med ett kund - och resultatfokuserat arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

SkapaMer grundades 2010 och säljer pyssel- och hobbymaterial, konstnärsmaterial, tyger och sybehör, garner och pärlor och är verksamma inom e-handeln. Aller Media har från den 1 oktober 2021 tagit över hela verksamheten. Vill du vara med på den fortsatta resan framåt?

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon och mejl (på sikt även chatt) möta befintliga och potentiella kunder, främst från Sverige men även i mindre utsträckning från Danmark och Norge. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer samt erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Arbetet kommer inledas med en utbildning under tre dagar som kommer vara förlagd heldagar 8-16:30, med start den 22 Augusti. Därefter bör du vara tillgänglig för arbete minst 15h/veckan under terminerna. Arbetstiderna är 08.00-12.15 eller 12.15-16.30 under vardagar och du kommer själv kunna anpassa dagarna efter ditt schema. Tjänsten är långsiktig och perioder där det kommer vara extra mycket att göra är under julhandeln. Vi ser även att du kan jobba mer under sommaren. Det är därför viktigt att du är tillgänglig under dessa perioder. Arbetet kommer att utföras till stor del på distans men det kommer också finnas möjlighet att arbeta från kontoret någon gång i veckan. Det trevliga kontoret ligger centralt beläget, nära Malmö C.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:
  • Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare.
  • Trivas i en social miljö och brinna för service.
  • Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål
  • Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga
  • Vara informationssökande och initiativtagande
  • Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
Därtill så är det ett stort plus men inget krav om du talar/skriver danska - och/eller norska!

Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden! Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Skapa mer, Kreativ

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Skapa mer, Kreativ
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com