Studerande budbilschaufför för kvällsjobb sökes!

Studerande budbilschaufför för kvällsjobb sökes!

Tycker du om att köra bil och samtidigt arbeta med förstklassig service på Sveriges största logistikföretag? Läs då vidare för vi kan ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods.
Arbetet är förlagt måndag-fredag samt lördag. Arbetstiderna är ca 16.00-22.00, vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Detta söker vi: För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är student på högskola, komvux eller universitet. Det är även krav på att du har B-körkort och att du haft körkort i minst 1 år samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men är inget krav.

Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående!
Vi jobbar med löpande urval för tjänsten så sök redan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Sökord: extrajobb, b.chaufför, studentjobb, kvällsjobb, budbilschaufför

Sökord: extrajobb, b.chaufför, studentjobb, kvällsjobb, budbilschaufför
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com