Studerande administratör sökes!

Studerande administratör sökes!

Är du student och har snabba fingrar på tangentbordet? Vill du passa på att få erfarenhet, nya vänner och tjäna extra pengar? Vi söker nu studenter för extrajobb inom administration!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-konsultbolag som under våren har ett ökat behov av personal. Perioden pågår från slutet av mars till slutet av juni men för en del finns också möjlighet till sommarjobb. Tjänsten innefattar enklare administrativa arbetsuppgifter. Du kommer antingen att arbeta med posthantering, scanning eller registrering av dokument i datorn. Även om arbetet utförs på egen hand kommer du att arbeta tillsammans med många andra studenter och har chansen att få många nya vänner.

Företaget ligger i Fosie, med bra bussförbindelser från centrala Malmö. Arbetstiderna är främst måndag-fredag kl 8:00-16:30, men ibland kan det även förekomma arbete under kvällar och några få helger. Som student ska du vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan.

Urval kommer ske löpande, så sök tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student som trivs med monotont arbete. För arbetet krävs ingen specifik erfarenhet, men som person bör du vara noggrann, strukturerad och effektiv. Du är snabb på tangentbordet och trivs att arbeta efter uppsatta mål. Som person är du också ödmjuk och prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Om du tidigare arbetat med administration är detta ett stort plus för tjänsten.

Sökord: Validering, Administration

Sökord: Validering, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com