Studerande Laboratorietekniker sökes till läkemedelsföretag i Malmö!

Studerande Laboratorietekniker sökes till läkemedelsföretag i Malmö!

Är du för nuvarande student på ett relevant ingenjörsprogram och ute efter ett meriterande extrajobb? Trivs du med analytiska arbetsuppgifter med ett kvalitetsfokus? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund, ett skandinaviskt läkemedelsföretag med huvudkontor i Malmö, söker nu dig som är student och vill stötta upp på företagets QC-avdelning.

I rollen som laboratorietekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av analys av förpackningsmaterial, provtagning av provlösningar, mekaniska tester av polymera material, kemikalieberedning, mätningar samt andra enklare laborativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett extrajobb placerat på vår kunds kontor i Malmö och omfattningen är på cirka 12-16 timmar/vecka. Du kommer till viss del ha frihet att planera arbetstillfällena efter dina studier, men behöver även vara flexibel att kunna anpassa dig efter fasta datum. Då det kan finnas möjlighet till förlängning förväntas dina studier pågå åtminstone fram till sommaren 2020.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, gärna inom läkemedelsteknik, kemiteknik, naturvetenskap eller annat relevant område. Som person krävs det att du är noggrann, driven, en lagspelare och besitter en god kommunikationsförmåga. Du kan fatta egna beslut utifrån upprättade rutiner och har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. förmåga att snabbt fatta rätt beslut. God samarbetsförmåga samt stor noggrannhet är andra självklara egenskaper du bör ha. Du har flytande kunskaper i svenska samt goda engelskakunskaper.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande, men inget krav.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Medicin, Kemi, Labb, Labbtekniker, Laboratorietekniker

Sökord: Medicin, Kemi, Labb, Labbtekniker, Laboratorietekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com