Studenter sökes till välbetalt lagerarbete på Skånemejerier!

Studenter sökes till välbetalt lagerarbete på Skånemejerier!

StudentConsulting söker just nu fem studenter för lagerarbete på Skånemejerier!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu fem studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. De är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt på lagret.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder, du kommer arbeta med Pick by Voice, detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång. Du kommer att ingå i ett härligt team och arbeta på en arbetsplats kännetecknas av glädje och teamwork.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier. Tjänsten har som avsikt att starta omgående och det är mycket viktigt att du kan arbeta i cirka 2 år framöver, det kommer finnas pass både dag, kväll och helg.

Detta söker vi:

Du som söker detta uppdrag ska vara på student, har hög arbetsmoral samt vara punktlig och noggrann. Vi ser även att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel.
Har du erfarenhet från lager- eller produktionsarbete sedan innan är det meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet, om du har truckkort är detta meriterande men inte ett krav.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer

Sökord: orderplock, arbetare, lager, kyllager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se