Studenter sökes som lager/produktionsmedarbetare till ett blomsterlager!

Studenter sökes som lager/produktionsmedarbetare till ett blomsterlager!

Är du studerande och vill ha ett arbete i en aktiv miljö? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo och söker ett extrajobb i Malmö? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består främst av att sortera blommor och skapa buketter. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs.
  • Sortera blommor
  • Bära kartonger
  • Sätta ihop vagnar
  • Skapa buketter
Arbetstiderna är förlagda under vardagar dagtid 7:00-15:30. Arbetsplatsen är belägen i Fosie, Malmö. Buss 31 stannar i närheten av företaget med bara 12 minuters gång därifrån.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 pass i veckan utanför dina studier måndag-fredag. Behovet kommer vara som högst från runt 1 februari till 14 februari men det finns möjlighet att arbeta året runt i tjänsten.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du strukturerad och en god lagspelare. Du behöver ha en positiv inställning samt att du bör trivas med att arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en öppen och initiativtagande person.
  • Trivs att arbeta i högt tempo
  • Är student på minst 50 % i minst 6 månader framåt
  • En god lagspelare
  • Strukturerad
Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: Lager, Produktion, Extrajobb, Student
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com