Studenter sökes för utlämning av paket!

Studenter sökes för utlämning av paket!

Är du en noggrann och effektiv person som brinner för service? Är du studerande och vill ha ett fartfyllt arbete på ett välkänt logistikföretag där det finns möjlighet för utveckling? Då har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag! Säkerligen har ni varit del av någon form av deras tjänster som involverar bland annat tredjepartslogistik och spedition.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av ankomstregistrering och sortering av paket, orderplock, samt utlämning av paket till kund. Arbetstiderna kan variera men är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Passen är lite olika tider- allt mellan 05.00 och 20.00- både korta och långa pass. Men i synnerhet så brukar de vilja att man som person är tillgänglig mellan 10:00 och 19:00, det är nämligen då som flest personer är villiga att ge sig ut i för att hämta sina paket.

Under sommaren kommer du jobba uppemot heltid och under terminstid ska du kunna arbeta 2 dagar i veckan.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi söker någon som kan starta omgående, så sök redan idag!

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Det är meriterande om du arbetat med service tidigare.

Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet och vi ser gärna att du kan vara flexibel med arbetstider.

Söker gör du via www.studentconsulting.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se