Studenter sökes för spännande jobb som försäkringsrådgivare på Gjensidige

Studenter sökes för spännande jobb som försäkringsrådgivare på Gjensidige

Är du duktig på kundservice och kommunikation, kvalitetsorienterad och älskar att sälja? Då kan detta vara något för dig. Gjensidige växer och rekryterar nu försäkringsrådgivare till enheten Outbound till deras center i Malmö.

Information om uppdraget:

Till vår kund Gjensidige Försäkringar söker vi dig som är genuint intresserad av kundservice, rådgivning och försäljning. Du kommer i rollen bli certifierad och få utbildning för att du ska lyckas i rollen. Vår kunds arbetsmiljö är dynamisk och präglas av ett stort socialt samspel, engagerade medarbetare och en stark säljkultur. Vidare erbjuder Gjensidige ett spännande och omväxlande arbete med stor möjlighet att påverka både din och vår kunds framtida utveckling. På Gjensidige investerar de i sina medarbetare och erbjuder kontinuerlig utveckling och utbildning samt konkurrenskraftig fast lön och provisionsmodell.

Arbetstiden varierar mellan 3 - 4 dagar i veckan, måndag till torsdag kl. 17.00 - 21.00. Vi ser gärna att du är tillgänglig för att jobba minst 3 kvällar i veckan. Då detta är en direktrekrytering kommer du få en anställning på Gjensidige Försäkringar som inleds med en sexmånaders provanställning. Företaget ser långsiktigt på sina anställda och för rätt person kan det finnas stora möjligheter inom företaget. Anställningen planeras börja i september. Gjensidige sitter i ljusa moderna lokaler på Anna Lindhs plats i Malmö bredvid Centralstationen. Här arbetar idag cirka 100 personer med försäljning, kundservice och skadereglering.

Detta söker vi:
 • Är studerande och har minst 2 år kvar av dina studier alt söker en tjänst som enbart är på ovan timmar
 • Värdesätter noggrannhet och kvalité
 • Är duktig på att kommunicera och ge service
 • Trivs i en dynamisk arbetsmiljö
 • Har erfarenhet av service, gärna från butiksmiljö eller liknande
 • Har förmågan att arbeta målinriktat, proaktivt och självständigt
 • Är social och har ett stort engagemang för att hjälpa människor
 • Har förmågan att tänka och agera utifrån kundens behov
Vem är du:
 • God verbal kommunikationsförmåga
 • Stark drivkraft med mål att lyckas
 • Förmåga att få med dig människor, både verbalt och i skrift
Om arbetsgivaren:

Historien om Gjensidige började i Norge för lite drygt 200 år sedan. Företaget skapades 1816 av kunder, för kunder. Gjensidige har idag ca 3 700 medarbetare i sex länder och är noterat på Oslobörsen. Företaget etablerades i Sverige 2006. Här erbjuder vi sakförsäkring, precis som i Norge, Danmark och Baltikum.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com