Studenter sökes för sommarjobb som truckförare till stort företag i Malmö!

Studenter sökes för sommarjobb som truckförare till stort företag i Malmö!

Är du student och har truckkort? Söker du ett aktivt sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag är ett av norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Vi söker nu duktiga lagerarbetare/truckförare till vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av olika artiklar på ett höglager. Till din hjälp kommer du använda dig av en handdator. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete under terminen och som sedan vill arbeta heltid under sommaren.

Under termin kommer arbetstiderna vara måndag-fredag 16:00-24:00 samt kan det förekomma helg ibland mellan 8-17. Under sommaren kommer det främst att vara dagpass mellan 8:00-16:45. Tjänsten ska tillsättas i slutet av april och du ska minst kunna jobba två pass i veckan under terminen bredvid dina studier och heltid under sommaren.

Vår kund finns ute i hamnen i Malmö, så det är lätt att ta sig både med cykel, bil eller kollektivtrafik.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs det att du är noggrann, driven, ansvarsfull, stresstålig samt är en lagspelare. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande och du behöver därför tycka att detta är okej. Du måste även vara student. Utöver detta måste du även vara intresserad av att arbeta hela sommaren.

Vi söker dig med truckkort och det är en merit om du har erfarenhet av truckkörning sedan innan men inget krav.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt!

Söker gör du via www.studentconsulting.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se