Studenter sökes för sommarjobb på blomsterlager!

Studenter sökes för sommarjobb på blomsterlager!

Vill du få arbeta extra och söker ett aktivt arbete som lagerarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är en blomstergrossist som varit verksam sedan 70-talet, med import av snittblommor som huvudsaklig uppgift. Företaget blev under nittiotalet Sveriges ledande importör av snittblommor med en bred, stor och skiftande kundkrets.

Arbetsuppgifterna kommer främst vara att packa upp och bunta ihop snittblommor och lägga dessa på ett löpande band utefter beställningar. Det är ett fysiskt krävande jobb som innebär en del tunga lyft!

Arbetsplatsen är belägen i Fosie i Malmö och arbetstiderna varierar mellan dagtid då man arbetar mellan 07.00 och 15.30, eller kvällstid då man arbetar 15.30 till 21.00, kan även förekomma vissa lördagar! Uppdraget kommer att pågå under sommaren med chans till förlängning under hösten.
Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning kommer ske omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% och ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, men är framförallt en positiv, punktlig och arbetsvillig person. Det är även viktigt att du som person är noggrann och effektiv i ditt arbete då det är ett visst tempo som ska hållas under arbetspasset. Då det kan förekomma tunga lyft ska du även trivas med fysiskt arbete!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se