Studenter sökes för givande extrajobb inom livsmedelsproduktion!

Studenter sökes för givande extrajobb inom livsmedelsproduktion!

Är du student och är ute efter ett fartfyllt extrajobb inom livsmedelsproduktion? Nu söker vi studerande produktionsmedarbetare för kunds räkning.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett expanderande familjeägt företag placerat i Malmö. Företaget producerar köttfärsprodukter så som köttbullar och pannbiffar. Nu söker de duktiga studenter som vill arbeta inom produktionen under både vardagar och helger. Arbetsuppgifterna varierar och består bland annat av att övervaka tillverkningsprocessen, kontrollera maskinerna och packa den färdiga produkten.

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux på minst 50% och som har tid över för ett spännande extrajobb vid sidan av studierna.

Du som söker ska vara tillgänglig att arbeta två pass per vecka. Passen är förlagda både under vardagar och helgdagar, vi ser därför att du är flexibel.
Arbetstiderna är förlagda i tvåskift mellan 05.00-13.00 eller 13.00-21.00. Tjänsten förväntas att starta omgående.

För att vara aktuell för tjänsten krävs ingen utbildning men det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin eller produktion sedan tidigare. Det viktigaste är att du har ett personligt driv, positiv energi och ett engagemang. Truckkort är meriterande men inget krav.

Detta söker vi:

För att passa i den här rollen ska du vara:
Lättlärd
Engagerad
Fysisk uthållig
Ordningsam
Noggrann
Samt ha viljan att utvecklas

Kollektivtrafiken till företaget är begränsad, bor du därför utanför Malmö är det fördelaktigt med körkort och tillgång till bil.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Chark, Kött, Produktion, maskinoperatör, Lager, Malmö

Sökord: Packpersonal, Livsmedelstillverkning, Maskinoperatör, Produktion, Lager

Sökord: Packpersonal, Livsmedelstillverkning, Maskinoperatör, Produktion, Lager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com