Studenter sökes för extrajobb som sorterare/terminalarbetare på kvällstid!

Studenter sökes för extrajobb som sorterare/terminalarbetare på kvällstid!

Nu söker vi studenter som vill arbeta extra på en brevterminal i malmö under kvällstid. men även extra under terminerna! Söker du ett arbete under kvällstid, är noggrann samt trivs med ett fartfyllt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består främst av att sortera brev där du kommer bli upplärd på en viss kompetens på terminalen. Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter och kollegor!

Arbetstiderna kan variera mellan 17:00-22:00 och är under vardagar. Du kommer gå en upplärning för en specifik kompetens där man sorterar brev för att sedan kunna arbeta med detta mer självständigt. I tjänsten är det också viktigt att vara flexibel med kort varsel.

Vi kommer ha ett kontinuerligt behov under kvällstid mellan april - september, men det kommer med stor sannolikhet även finnas pass efter september månad. Du ska kunna arbeta minstg 3 kvällar i veckan under vardagarna.

Kundföretaget ligger i Östra hamnen i Malmö. Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult till kundföretaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Student på minst 50% i vår och i höst.
  • Fyllda 18 år
  • Du är flexibel och arbetssam
  • Du kan arbeta minst 3 kvällar i veckan under perioden april-september
Personliga egenskaper som krävs är noggrannhet, effektivitet och att kunna följa instruktioner.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och urval då tjänsterna kommer tillsättas i början av april.

Sökord: Extrajobb, student, sortering, terminalarbete, lager, produktion

Sökord: Sortering, Terminal, Lager, Kvällsjobb, Extrajobb

Sökord: Sortering, Terminal, Lager, Kvällsjobb, Extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com