Studenter sökes för extrajobb som sorterare/terminalarbetare!

Studenter sökes för extrajobb som sorterare/terminalarbetare!

Nu söker vi studenter som vill arbeta på en brevterinal i malmö under december och januari, men även extra under terminerna! Är du tillgänglig för arbete under kvällstid i december och januari samt trivs med ett fartfyllt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består främst av att sortera brev där du kommer bli upplärd på en viss kompetens på terminalen. Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter och kollegor!

Arbetstiderna kan variera mellan 17:00-22:00 och är under vardagar. Du kommer gå en upplärning i början av december eller januari och förväntas kunna arbeta varje vardagkväll i december och januari som inte är helgdagar. I tjänsten är det också viktigt att vara flexibel med kort varsel.

Behovet varierar från vecka till vecka under terminerna, vi ser gärna att du kan arbeta ungefär 2 pass i veckan under terminerna.

Kundföretaget ligger i Östra hamnen i Malmö. Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult till kundföretaget.

Vid intresse finns även möjlighet att bli utsedd till teamleader och då vara på plats lite tidigare under arbetspassen och ta mer ansvar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Student på minst 50%
  • Fyllda 18 år
  • Du är flexibel och arbetssam
Personliga egenskaper som krävs är noggrannhet, effektivitet och att kunna följa instruktioner.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Sökord: Extrajobb, student, sortering, terminalarbete, lager, produktion

Sökord: logistik, lager, terminalarbete, student, extrajobb

Sökord: logistik, lager, terminalarbete, student, extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com