Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö!

Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö!

Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund.

Arbetsuppgifter:
  • Kassaarbete
  • Serva och hjälpa kunder med deras frågor
  • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.
Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken inte håller öppet på helgerna. Som konsult är man anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Vi söker någon som kan arbeta extra under terminerna men även fortsätta jobba desto mer nästa sommar. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och desto mer under nästa sommar. Du kommer främst arbeta i butikerna i Malmö och Lund, och vid enstaka tillfällen finns det behov även i Trelleborg. Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av kassa och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Butikspersonal, kassapersonal, butik, butiksmedarbetare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com