StudentConsulting söker kandidater för IT-tjänster på kommande uppdrag!

StudentConsulting söker kandidater för IT-tjänster på kommande uppdrag!

Inför ett spännande kommande uppdrag inom IT-området söker vi nu kandidater för olika typer av tjänster. Av största intresse är utbildade civilingenjörer med IT-inriktning som är redo att ta sig an nya utmaningar. Är du rätt person? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag för välkänd kund inom IT-området söker vi nu kandidater för olika typer av tjänster. Vi ser stor fördel i om du är utbildad civilingenjör med inriktning på IT eller likvärdig utbildning. Vi söker någon som är hungrig på nya utmaningar och har en ambition att utvecklas inom sin bransch. Du behöver kunna arbeta självgående men även ha förmågan att arbeta i team. Du besitter en förståelse för hur system, människor och mjukvara samverkar. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och lösa de mest komplexa problemen. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.

Detta söker vi:
  • Du har en genomförd eftergymnasial utbildning inom IT-området, meriterande med civilingenjörexamen
  • Du är ödmjuk men ändå resultatinriktad och litar på din egna förmåga
  • Du har lätt för att samverka och kommunicera med människor
  • Du bör kunna tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska
  • Du är noggrann men snabbtänkt och ser dig själv som en problemlösare
Sökord: IT-tjänst, Civilingenjör, Ingenjör, IT

Sökord: IT-tjänst, Civilingenjör, Ingenjör, IT
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com