Student sökes till extrajobb som labbassistent!

Student sökes till extrajobb som labbassistent!

Skulle du säga att du är ordningsam, noggrann och trivs i laboratoriet? Söker du ett meriternade extrajobb bredvid dina studier? Då kan detta vara jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som är studerande och vill jobba som laboratorieassistent hos en av våra kunder i Malmö. Företaget producerar mejeriprodukter och tjänsten är på deras driftslaboratorium beläget i Fosie, Malmö.

Som laboratorieassistent kommer du arbeta med framförallt mikrobiologiskt- samt till viss del kemiskt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av bakteriologisk provtagning och odlingar, mätning av PH-halt, provtagning av fetthalter och protein, sensoriska prover och analys av mejeriprodukter mm. Tjänsten innebär också dokumentation och rapportering av resultat samt mycket kontakt med andra avdelningar på företaget.

Vår kund har ett varierat behov mån-sön kl. 07.00-15:15. Du kommer under den första månaden att gå en introduktion och bör då kunna arbeta tre pass i veckan. Därefter ser vi att du kan arbeta minst två pass/vecka. Du ska också kunna jobba heltid under sommarperioden. Tjänsten planerar att starta under oktober månad, men vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting men jobba ute hos vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, gärna inom naturvetenskap, men det är inget krav. Som person krävs det att du är självständig, stresstålig och har förmåga att snabbt fatta rätt beslut. God samarbetsförmåga samt stor noggrannhet är andra självklara egenskaper du bör ha. Ett krav är att du tycker om mjölk och syrade produkter då du kommer att få genomföra sensoriska bedömningar.

Du ska ha minst 2 år kvar på dina studier och se detta som ett långsiktigt extraarbete. Du ska kunna arbeta såväl vardagar som helger och även kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp sjukfrånvaro. Det är ett krav att du kan arbeta heltid under sommar och jul, men även runt skollov. Detta är med andra ord det perfekta extrajobbet för dig som vill få erfarenhet av laboratoriearbete redan under studietiden!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com