Student sökes som butiksbiträde/säljare i för extrajobb i Malmö!

Student sökes som butiksbiträde/säljare i för extrajobb i Malmö!

Har du butiksvana och en hög servicenivå? Är du student och vill dryga ut kassan genom att arbeta inom en väletablerad fackhandel av yrkeskläder med försäljning? Då kan du vara rätt butiksbiträde för tjänsten!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta kundservice då du hjälper kunderna i butiken och lägger beställningar i deras affärssystem. Arbetet kommer även innebära mottagning av leveranser utifrån inköpsordrar. Vidare kommer du också att ansvara för att packa ordrar och informera kunder om deras färdiga beställningar.

Arbetet kommer äga rum i Fosie, Malmö och arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 7:00-16:00. Du bör kunna jobba minst 2 dagar i vecka.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Företaget är en fullvärdig partner av funktionella yrkeskläder och skor på den svenska marknaden. De förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden och har funnits sedan 1991. De är en av de större aktörerna i branschen och har även e-handel och erbjuder kundunika webblösningar.

Detta söker vi:

Som person är du noggrann, Initiativtagande och serviceminded. Det är meriterande om du har jobbat i butik tidigare men framförallt har servicevana. Så ta chansen att bli en del av ett roligt och glatt gäng och sök tjänsten redan idag!
  • Serviceminded
  • Erfarenhet inom butik eller annat serviceyrke
- Initiativtagande
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se