Student sökes för jobb som brevbärare!

Student sökes för jobb som brevbärare!

Är du student och vill skaffa dig bra arbetslivserfarenhet samt tjäna extrapengar? Vi söker nu engagerade, drivna och hurtiga personer som vill anta utmaningen som brevbärare i olika delar av Malmö.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning av post och reklam. Arbetet uförs dagtid mån-fre. För detta uppdrag kommer du både vara schemalagd men främst bli inringd med kort varsel, vid ex sjukdom. När du blir inringd med kort varsel kan det handla om både flera dagar innan och upp till 1 h innan ett pass börjar. Du skall under terminen kunna arbeta minst 2 hela dagar/vecka.

Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Tjänsten tillsätts med start under oktober och vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan om dina studier. Vi anställer löpande så sök tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 1,5 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb. Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och tycker om arbete som medför att du är fysiskt aktiv. Du ska kunna arbeta under högt tempo men ändå behålla kvalitén i det du gör. Om du har en bakgrund inom idrott ses detta som positivt. Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående. OBS! B-körkort är ett krav för tjänsten! Är du den vi söker?

Sökord: Studentjobb, Extrajobb, Brevbärare

Sökord: Studentjobb, Extrajobb, Brevbärare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com