Student sökes för helgjobb till Bredband2

Student sökes för helgjobb till Bredband2

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb? Vi söker studenter som vill jobba helgdagar på Bredband2!

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att ta emot inkommande samtal och mail från privatkunder och hjälpa till med diverse olika ärenden. Stort fokus ligger på teknisk support i bredbandsfrågor.
Arbetet kommer att vara lördagar och söndagar mellan 10-14. Tjänsten kräver att du kan jobba varje helg, men gärna att du är tillgänglig för att arbeta upp till heltid under sommaren.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Sök därför tjänsten redan idag!

Sökord: kundtjänst, kundservice, teknisksupport, support, telefon, bredband. student, extrajobb, extraarebte, helgjobb

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student brinner för service. Som person är du driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper. Har du dessutom erfarenhet av service eller telefonvana sedan tidigare ser vi detta som ett stort plus. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Om arbetsgivaren:

Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se