Student sökes för extrajobb inom orderhantering!

Student sökes för extrajobb inom orderhantering!

Har du lätt för ekonomi och siffror och söker ett meriterande extrajobb? Sök redan idag då vi snart kommer börja kalla på intervjuer!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Till vår kund i Malmö söker vi just nu dig som har administrativ erfarenhet och vill arbeta med att stötta vår kund genom att manuellt gå igenom deras orders. Viss kundkontakt kan också förekomma. Uppdraget är på deltid och kommer pågå löpande. Du kommer vara anställd av oss men uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Detta är också en möjlighet för dig att få en fot in på StudentConsulting och att vi kan matcha ut dig på fler meriterande uppdrag hos oss.

Vi söker en person som kan jobba extra 12 timmar per vecka. Arbetet kommer vara upplagt med 4 timmars pass mån, ons och fre, exakta tider är under kontorstider men utifrån ditt schema.

Detta söker vi:

Som person är du noggrann, självgående, effektiv och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk och prestigelös som person. God datorvana är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, ha ett gott ordningssinne och vara serviceminded !

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se