Student med lödnings-erfarenhet sökes!

Student med lödnings-erfarenhet sökes!

Är du student och är intresserad av att jobba extra en period innan jul? Har du ett intresse och fallenhet för teknik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Freedrum startades i slutet av 2016 i Malmö genom en Kickstarter-kampanj, 2017 skickade de ut sitt första Freedrum-set och företaget var där med officiellt startat. Setet består av trumpinnar samt sensorer som man fäster vid trumpinnarna och vid sina fötter för en optimal och realistisk upplevelse. Freedrum-set säljs globalt och de har därmed gjort trummor mer tillgängliga för alla. Freedrum har en vision - att få lärande av musik så prisvärt och tillgängligt som möjligt!

Företaget växer och de håller just nu på att utveckla en ny produkt. De befinner sig i test-fasen för sin produkt och därför behöver de nu extra stöttning under en kortare period. Behovet består av att vara behjälplig till test-teamet och den främsta arbetsuppgiften kommer vara att löda elektriska komponenter i kretskort.

Behovet sträcker sig från den 12 till 23 december och det är optimalt om du har möjlighet att arbeta på heltid under denna period, men det finns viss flexibilitet här. Du kommer under perioden vara anställd av StudentConsulting men arbetet kommer att ske på Freedrums kontor i Malmö under sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

Du studerar en relevant utbildning så som ingenjör, teknisk matematik eller teknisk fysik och har en fallenhet för teknik och matematik.
Du har erfarenhet av att arbeta med lödning eller mindre elektriska komponenter och känner dig trygg med ytmontering. Kan du programmera i C är det ett plus.
Du är flytande i tal och skrift i engelska, då detta är företagsspråket.

Som person ser vi att du är självgående och noggrann i ditt arbete och du trivs i en öppen, musikalisk och innovativ miljö.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att söka redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.

Sökord: Elektronik, Testning, Lödning, Ytmontering, Extrajobb

Sökord: Elektronik, Testning, Lödning, Ytmontering, Extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com