Speditörsassistent på heltid till kund i Malmö!

Speditörsassistent på heltid till kund i Malmö!

Gillar du högt tempo och är en fena på excel? Trivs du i en koordinerande roll där du kommunicerar mycket i skrift? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

En kund till oss söker en speditörsassistent på heltid som ska stötta upp företagets trafikledare. Företaget ligger belägnat i Malmö och jobbar globalt med transportlösningar inom väg, järnväg, sjö och flyg. Fokus i arbetet är kopplat till koordineringen av transport. En stor del av det dagliga arbetet kommer att vara jobb i excel samt mailkontakt externt och internt. Arbetstiderna för denna tjänst är 08:00-16:30 vardagar.

Detta söker vi:

Viktigt för denna tjänst är att du ska kunna trivas i en roll där det är högt tempo, vara organiserad och ha en känsla för service. Krav för denna tjänst är god kunskap i excel och flytande engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har jobbat i en liknande roll tidigare eller innehaft liknande arbetsuppgifter samt kan ett ytterligare språk flytande (tyska, franska, italienska främst). Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så sök redan idag!

Sökord: Admininstration, Logistik, Transport, Speditör, Trafikledning

Sökord: Admininstration, Logistik, Transport, Speditör, Trafikledning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com