Sommarjobb som saneringsarbetare i Malmö!

Sommarjobb som saneringsarbetare i Malmö!

Nu söker vi dig som som har möjlighet att sommarjobba inom sanering och tvätt i Malmö!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som har möjlighet att arbeta 50 % under v.27-32 hos vår kund som är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Du kommer arbeta med att tvätta sopkärl ute hos vår kund. Arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-10.00, du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är belägen i Östra Hamnen i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på 50 % och är sugen på att ta ett första steg ut i arbetslivet. Vi tror att du är i början av din karriär och sugen på att arbeta halvtid under fem veckor i sommar. Du som söker är en effektiv och noggrann person som tycker om att jobba enskilt i ett högt arbetstempo. Vi tror att du är van att arbeta fysiskt och inte har några problem med en del tunga lyft.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte utan skicka in din ansöka så fort som möjligt, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Sökord: Malmö, Extrajobb, Saneringssarbete, Sommarjobb

Sökord: Malmö, Extrajobb, Saneringssarbete, Sommarjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com