Sommarjobb som lagerarbetare/truckförare!

Sommarjobb som lagerarbetare/truckförare!

Är du student och söker ett sommarjobb inom lager i Malmö? Nu söker vi dig som är engagerad och positiv och vill arbeta på heltid i sommar med orderplock och truckkörning!

Information om uppdraget:

Vår kund är en totalleverantör för restauranger, caféer och storkök. Deras sortiment innehåller artiklar från både internationellt etablerade leverantörer men även mindre svenska producenter. Arbetsuppgifterna innefattar främst att plocka ordrar på lagret som ska gå ut för transport. Plock görs med hjälp av truck i form av höglyftande plocktruck. I arbetet kan även ingå att hoppa in som B-chaufför vid behov.

Tjänsten förväntas starta i redan i april eller maj för upplärning och extrajobb, under sommarmånaderna juni, juli och augisti är arbetet upp mot heltid. Vi ser gärna att du är intresserad av att fortsätta jobba extra till hösten. Arbetet är förlagt främst på dagtid mellan 07:00-17:00, men det kan även förekomma kvällspass mellan 14:30-23:00. Arbetsplatsen är förlagd i Arlöv.

Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting och utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

För tjänsten krävs det att du har:
  • B-körkort.
  • Truckkort med behörighet B4, höglyftande plocktruck. Alternativt är beredd att ta truckkortet inför tjänstens start.
  • Har ett stort engagemang och en arbetsvilja.
  • Är student på minst 50% och tillgänglig på heltid under juni, juli och augusti.
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning så anses det vara meriterande, men viktigast är din inställning till arbetet.

Vi arbetar löpande med urval i denna tjänsten och planerar att tillsätta den innan månadsskiftet mars/april. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Plock, Truck, Lagerarbete, Lager, Truckförare

Sökord: Plock, Truck, Lagerarbete, Lager, Truckförare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com