Sommarjobb som kundrådgivare till Bredband2!

Sommarjobb som kundrådgivare till Bredband2!

Har du en känsla för service samtidigt som du drivs av resultat? Vill du sommarjobba på ett socialt företag där teamkänslan värderas högt? Ansök till tjänsten!

Information om uppdraget:

Bredband2 söker nu studenter som kan ingå i teamet för inbound sales över sommaren.

Dina arbetsuppgifter i rollen:
  • Inkommande samtal från befintliga kunder
  • Winback och merförsäljning
  • Ge en bra service gentemot kunderna
Sommarschemat gäller från juni-augusti och arbetstiderna är 09-18. Tjänsten startar med en utbildningsvecka i maj. Du kommer att vara anställd via StudentConsulting och jobba som konsult hos Bredband2. Arbetsplatsen erbjuder dig en härlig och social arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas samt få framtida meriter kombinerat med dina studier.

Detta söker vi:
  • Du är student minst 1,5 år framöver
  • Du är driven och målmedveten
  • Du har en god social förmåga och en bra inställning
  • Du arbetar bra självständigt samtidigt som du är en teamplayer
Sök redan idag! Vi jobbar löpande med urval!

Om arbetsgivaren:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. Utöver möjligheten att jobba för ett starkt varumärke kommer du jobba i en trevlig miljö i moderna kontorslokaler centralt i Malmö. Grunden i företaget är medarbetarna och därav genomsyras företagskulturen av ledorden utveckling, uppskattning och gemenskap. Bredband2 värdesätter resultat och engagemang samtidigt som det framförallt är av högsta prioritet att ha kul på jobbet tillsammans som ett team! Visar du framfötterna har du otroliga möjligheter att utvecklas inom bolaget, både i din nya tjänst och på lång sikt.

Sökord: Winback, Merförsäljning, Kundrådgivare, Sommarjobb

Sökord: Winback, Merförsäljning, Kundrådgivare, Sommarjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com