Sommarjobb inom kundtjänst till Bredband2!

Sommarjobb inom kundtjänst till Bredband2!

Är du driven, engagerad och serviceminded? Vill du ha ett givande sommarjobb och extrajobb vid sidan av studierna?

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter som ska jobba på Bredband2 inom 1st line support på heltid i sommar, samt extra vid sidan av studier.

Arbetsuppgifter:
  • Inkommande samtal från privat- och företagskunder
  • Besvara frågor via mail och chatt
  • Ge kundsupport i ärenden och bra service
  • Teknisk support
  • Administrativa uppgifter kopplat till samtalen
I rollen arbetar du med teknisk support och får successivt fler och fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. Du får möjlighet att utveckla såväl din tekniska kompetens som din förmåga att hantera kunder. Bredband2 månar om sina medarbetares trivsel och utveckling vilket innebär en social arbetsplats med god gemenskap kollegor sinsemellan.

Tjänsten startar med en utbildning 18-21 maj och därefter ett rullande sommarschema. Arbetstider som förekommer är måndag-fredag 09-18 samt helgarbete 10-14. Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsutling och uthyrd till Bredband2.

Detta söker vi:
  • Du som är student minst 1,5 år framöver
  • Du som kan jobba heltid under sommarmånaderna juni, juli och augusti
  • Du som vill jobba extra vid sidan av studier fortsatt till hösten
  • Du som gillar kundkontakt och att ge support
  • Du som är driven, engagerad och målmedveten
Sök redan idag för en fartfylld och givande sommar där du också får möjlighet att på lång sikt jobba extra vid sidan av dina studier!

Om arbetsgivaren:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. Utöver möjligheten att jobba för ett starkt varumärke kommer du jobba i en trevlig miljö i moderna kontorslokaler centralt i Malmö. Grunden i företaget är medarbetarna och därav genomsyras företagskulturen av ledorden utveckling, uppskattning och gemenskap. Bredband2 värdesätter resultat och engagemang samtidigt som det framförallt är av högsta prioritet att ha kul på jobbet tillsammans som ett team! Visar du framfötterna har du otroliga möjligheter att utvecklas inom bolaget, både i din nya tjänst och på lång sikt.

Sökord: Student, Kundtjänst, Teknisk support, Extrajobb, Sommarjobb

Sökord: Student, Kundtjänst, Teknisk support, Extrajobb, Sommarjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com