Sommarjobb/extrajobb för erfarna truckförare!

Sommarjobb/extrajobb för erfarna truckförare!

Har du erfarenhet av truckkörning och vill jobba extra på sidan av dina studier? Vill du jobba heltid i sommar? Då har vi jobbat för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu studerande truckförare för deltidsarbete på Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som ständigt expanderar och producerar allt från mjölk till kvarg. Ett trevligt företag som sätter en trivsam arbetsmiljö i fokus, här kommer du att ingå i en studentpool som blir utbokad vid behov då det ofta är mycket att göra på deras nya Höglager.

Som truckförare på Höglagret kommer du att mestadels köra höglyftande truck där det är större ordrar som behöver plockas och sedan levereras till de kunder som Skånemejerier har. Detta är ett arbete där arbetsuppgifterna inte tar slut, det finns nämligen alltid något att göra. Ett tempofyllt arbete där ni samtidigt kommer vara uppemot ett 20-tal personer som tillsammans hjälps åt för att lösa problem.

Då våra konsulter bokas ut på behov krävs det att du har möjlighet att komma in med kort varsel. Du ska kunna jobba 3 pass i veckan under terminen och heltid under sommaren.

Du kommer att vara anställd av Studentconsulting men uthyrd till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Dig som är:
  • Student på universitet, komvux eller högskola med minst 1,5 år kvar på studierna.
  • Positiv och har en stark arbetsvilja
  • Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
  • Flexibel och kan komma in med kort varsel
  • En teamplayer
  • Besitter truckkort A+B och har erfarenhet av truckkörning
Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök tjänsten redan idag. Vi gör löpande urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: truckförare, lager, orderplockare, mejeri, mejeriarbetare,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se