Skadereglerare sökes till försäkringsbolag i centrala Malmö!

Skadereglerare sökes till försäkringsbolag i centrala Malmö!

Vill du lära dig mer om försäkringar och arbeta med att ge förstklassig service? Har du erfarenhet av kundbemötande och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du främst att arbeta med kort- och reseskador.

Arbetsuppgifterna innebär att reglera skador över telefon via inkommande samtal från företagets kunder. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Tjänsten kommer börjar omgående på heltid, arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08.00-17:00. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden på 6 månader, därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi träffar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Vidare ser vi gärna att du tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon alternativt att du har en bakgrund inom resebranschen. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en akademisk examen i t.ex. ekonomi eller juridik alt att du är studerande idag på högskola- eller universitet.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se