Skadereglerare på heltid till ett nordiskt försäkringsbolag sökes!

Skadereglerare på heltid till ett nordiskt försäkringsbolag sökes!

Har du tidigare erfarenhet av service, administration och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett ledande nordiskt försäkringsbolag med sammanlagt cirka 3900 medarbetare i Norge, Sverige, Danmark och de baltiska länderna. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner.

Som skadereglerare kommer dina huvudarbetsuppgifter vara att inhämta och utvärdera information samt fastställa orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med kundkontakt via telefon. Rollen spelar mycket på ditt egna engagemang och du kommer få axla rollen som en problemlösare för företaget.

Tjänsten omfattar 100% och dina arbetstider kommer att vara måndag - fredag 08:00-16:30. Du kommer att bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå tillsvidare.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:
  • Ha erfarenhet av administration och service sedan tidigare.
  • Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål
  • Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga.
  • Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!

Sökord: Försäkring, Kundsupport, Kundservice, Försäkringsrådgivare

Sökord: Försäkring, Kundsupport, Kundservice, Försäkringsrådgivare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com