Skånemejerier söker studerande maskinoperatörer

Skånemejerier söker studerande maskinoperatörer

Vill du ha ett flexibelt och välbetalt jobb vid sidan av dina studier? Har du dessutom truckkort och vill jobba extra på Skånemejerier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige: på vår största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad producerar vi ost och förädlar och packar den. I Hjo har vi vår ekologiska tillverkning.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux som har tid över för ett extrajobb vid sidan av studierna. Som maskinoperatör på Skånemejerier kommer du tillhöra en avdelning som främst producerar mjölk, fil och yoghurt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra maskin, övervaka, kvalitetssäkra och se till att allting flyter på som det ska. Arbetsuppgifter som städning och hjälpa till med diverse uppgifter i produktionen där det behövs samt att köra truck förekommer. Vi ser att du även är självgående och inte är rädd för att ta del av andra arbetsuppgifter på arbetsplatsen.

Har du haft liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du besitter viljan att göra ett bra jobb.
Du skall även ha möjlighet att arbeta minst tre pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under somrarna. Därför är det fördelaktigt att inte ha studier med för många obligatoriska moment. Arbetet sker i treskift och produktionen är igång dygnet runt, därför skall du ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som nattetid. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Som person ska du vara positiv och har en stark arbetsvilja. Du ska ha god fysik och vana att arbeta i ett högt tempo. Flexibilitet är A och O i denna tjänst och det är viktigt att du kan komma in vid kort varsel vid behov. Det är mycket ansvar i denna tjänst och du ska gilla att jobba i ett team. Vi ser att du är långsiktig i denna tjänst och gärna har minst 2 år kvar på dina studier på högskola , universitet eller Komvux. Truckkort A+B är ett krav för tjänsten.

Kollektivtrafiken till Fosie är begränsad, bor du därför utanför Malmö är det fördelaktigt med körkort och tillgång till bil.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: lager, produktion, produktionsmedarbetare, maskinoperatör, mejeri

Sökord: lager, produktion, produktionsmedarbetare, maskinoperatör, mejeri
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com