Signalingenjörer sökes för kommande uppdrag!

Signalingenjörer sökes för kommande uppdrag!

Har du studerat en relevant utbildning, företrädesvis till signaltekniker? Är du ute efter att få en fot in i en specialistroll, eller söker du kanske efter nästa utmaning i din karriär! Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting signalingenjörer för ett kommande uppdrag hos en spännande aktör i Malmö-regionen. Vår kund är påväg in i en spännande tillväxtfast och behöver därför utöka sin verksamhet med fler signalingenjörer.

Som signalingenjör i den här rollen kommer dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter att vara:
  • Dirigering av trafik genom fjärrstyrningsanläggningar
  • Förvalta och utveckla regelverk, signaleringsprinciper och rutiner som berör felsäkra konstruktioner
  • Projektarbeten med andra signalingenjörer
  • Övriga signaltekniska uppgifter, så som utveckling av nya komponenter och system
Tjänsten kan innebära vissa resor i Skåne, därav sätts krav på körkort.

Uppdraget kommer vara en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du blir anställd av vår kund vid slutförd rekrytering. Tjänsten är på heltid med sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du en relevant utbildning inom branschen. Relevant erfarenhet är meriterande men inte ett krav

Vi ser att du som person är initiativtagande, strukturerad och har en utvecklad prioriteringsförmåga. Du är flexibel, noggrann och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Som person bör du också ha en hög social kompetens och god kommunikationsförmåga. B-körkort är ett krav i tjänsten. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Låter ovanstående intressant? Skicka i så fall in din ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med urval!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se