Servicetekniker till Axians ICT AB!

Servicetekniker till Axians ICT AB!

Brinner du för teknik och har tidigare erfarenhet av att installera kraft-, data-, fiber-, coax-kablage och nätverksutrustning? Söker du en tjänst där du får en omväxlande arbetsdag och ha mycket externa och interna kontakter?

Information om uppdraget:

Som Servicetekniker hos Axians ICT AB kommer du att vara en del av ett team som arbetar med teknik och ha en omväxlande arbetsdag där du arbetar med att installera kraft-, data-, fiber-, coax-kablage och nätverksutrustning. Dagligen kommer du också att arbeta med dokumentation, ärendehantering och att läsa ritningar. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara underhåll, felsökning och planering.

Hos Axians kommer du att ha daglig kontakt med företagets projektledare, övriga kollegor samt kunder, vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Tjänsten kommer inledningsvis att vara i Danmark men så småningom gå över till placering på kontoret i Malmö.

Du erbjuds ett utvecklande arbete och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos Axians uppdragsgivare som är flera av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Axians tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv, du bidrar med viljan! Hos Axians arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi, stark ägarstruktur och som är kännetecknat av entreprenörskap och autonomi.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Axians ICT AB. Du kommer att erbjudas en provtidsanställning på heltid med avsikt att övergå till tillsvidareanställning, förutsatt att alla parter trivs med varandra. Tillträde är snarast möjligt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en gymnasieutbildning inom teknik och minst 1-2 års installationserfarenhet. Du har dessutom B-körkort, god datorvana och behärskar engelska både i tal och skrift då våra arbetsinstruktioner och kontakt med kunder till stor del är på detta språk. Vi ser gärna att du har kunskap om IP-nätverk samt telekom- och elinstallationer. Det är dessutom meriterande med erfarenhet av fibersvetsning samt fiber- och datainstallation.

Då arbetet innebär daglig kontakt med så väl kollegor som kunder ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja lära dig och utveckla dig inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som servicetekniker har du förmåga att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. För att trivas hos oss uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar vår organisation. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: telekom, telekominstallation, elinstallation, IP-nätverk, fibersvetsning, fiberinstallation, datainstallation, nätverk, kraftutrustning, datautrustning, fiberutrustning, coax-kablage, nätverksutrustning, servicetekniker, serviceingenjör, tekniker, elingenjör, ICT, Information and Communication Technology

Om arbetsgivaren:

Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se