Servicetekniker inom ventilation sökes till Malmö!

Servicetekniker inom ventilation sökes till Malmö!

Har du en teknikbakgrund och erfarenhet inom ventilation? Är du ute efter ett omväxlande och utmanande arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu servicetekniker med inriktning mot ventilation. Vår kund är en av Sveriges ledande entreprenadfirmor inom ventilation och söker nu fler medarbetare till sin växande verksamhet i Skåne.

Som servicetekniker hos vår kund kommer du att vara en del av ett team som arbetar med teknik och ha en omväxlande arbetsdag där du arbetar med installation, underhåll och reparation av ventilation och lufbehandlingssystem. Dagligen kommer du att komma i kontakt med olika kunder, men du börjar din arbetsvecka på företagets kontor där du tillsammans med arbetsledare och andra servicetekniker planerar den kommande veckan.

Tjänsten utgår från Malmö, men då företaget utökar sin verksamhet i bl.a. Helsingborg och Kristianstad så kan resor till andra orter förekomma.

Tjänsten är till att börja med ett bemanningsuppdrag på heltid under 6 månader, där du är anställd av StudentConsulting men arbetar för kunds räkning. Målet är att du därefter övergår i anställning hos företaget, om alla parter är nöjda. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en gymnasieutbildning inom teknik och minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med ventilation eller luftbehandlingssystem. Du har dessutom B-körkort. Vi ser gärna att du har kunskap om styr- och regleringsteknik.

Då arbetet innebär daglig kontakt med så väl kollegor som kunder ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja lära dig och utveckla dig inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som servicetekniker har du förmåga att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. För att trivas hos oss uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar vår organisation. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: ventilation, reparation, underhåll, installation, service, servicetekniker, luftbehandlingssystem, entreprenad
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se