Serviceminded kandidater sökes till spännande sommarjobb på Öresundsbron!

Serviceminded kandidater sökes till spännande sommarjobb på Öresundsbron!

Vill du ha ett roligt, socialt och fartfyllt sommarjobb i en internationell miljö? Är du serviceinriktad och vill skapa nya kontakter? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker kundtjänststjärnor till Øresundsbrons kundcenter i Malmö för ett sommarjobb på uppemot heltid från juni till augusti. På Øresundsbrons kundcenter jobbar du med varierande och roliga uppgifter på den "sista" arbetsplatsen innan man lämnar Sverige.

Du kommer arbeta i ett kontorslandskap, men det är långt ifrån det traditionella kontoret. Du kommer att befinna dig i en omväxlande miljö där du kommer i kontakt med omvärlden. Du kommer vara en del av ett härligt team med engagerade och kunniga medarbete! Förutom att du kommer att svara på kundserviceärenden via telefon och mail så ska du vara redo för alla möjliga uppdrag som kan dyka upp. Eftersom du kommer att bemöta många danska kunder är det viktigt att du kan förstå det danska språket.

Du kommer främst att jobba vardagar från juni till augusti, och arbetstiderna är 08.45 - 17.15. Det finns även möjlighet till helgarbete. Arbetet inleds med en utbildning i slutet av maj och därefter ska du vara tillgänglig för att jobba under sommaren. Det kommer vara en viss flexibilitet så det är inget krav på att du ska kunna jobba alla veckor under sommaren men vi ser gärna att du har en hög tillgänglighet.

Du kommer vara anställd av Student Consulting men uthyrd och arbeta vid Øresundsbrons i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker en social och serviceminded person som har tidigare erfarenhet av kundservice. Personen vi söker har en positiv inställning och bidrar till god stämning på arbetsplatsen! För att trivas på denna arbetsplats bör du vara lösningsfokuserad, flexibel och vara med på att dagens schema och prioriteringar snabbt kan kastas om. Du är kommunikativ och tycker om både kundkontakt och att jobba tillsammans med dina kollegor.

Då du kommer arbeta i 3 olika system krävs det att du har god datorvana och att du snabbt kan komma in i nya system.

Øresundsbrons kunder pratar både svenska, danska och engelska och därför har vi som krav att du ska kunna förstå alla språken och även vara bekväm med att tala på engelska och ytterligare ett av dem. Plus är det om du har lite förståelse för det tyska språket!

Vill du bli en del av vårt härliga team? Sök redan idag då vi jobbar löpande med att boka in intervjuer!

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 duktiga medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.

Sökord: Serviceminded, Service, Kundservice, Kundtjänst, Öresundsbron

Sökord: Serviceminded, Service, Kundservice, Kundtjänst, Öresundsbron
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com