Serviceinriktad fastighetsskötare/truckförare sökes omgående i Malmö!

Serviceinriktad fastighetsskötare/truckförare sökes omgående i Malmö!

Är du serviceinriktad och initiativtagande? Vill du arbeta som fastighetsskötare och har truckkort? Är du händig och tycker om att hjälpa andra? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en händig och serviceorienterad medarbetare till ett intressant företag i Malmö med omgående start!

Ena dagen spikar du upp tavlor och hjälper till att flytta möbler, nästa dag hjälper du en kollega som har problem med sitt nyckelkort. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, exempelvis entreprenörer och leverantörer. Det är därför viktigt att du är framåt och gillar kontakten med andra!

Du kommer hjälpa till med fastighetsskötsel och vara behjälplig där det behövs.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund efter 6 månader.

Arbetstiderna är måndag-fredag 7:00-15:30. Företaget är belagt i Fosie, Malmö.

Om du vill ha en tjänst där ingen dag är den andra lik och där du får jobba med kompetenta medarbetare på ett växande företag så kan detta vara tjänsten för dig!

Låter detta som tjänsten för dig? Tillsättning kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat så sök redan idag.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du innehar körkort eftersom det kan förekomma att detta behöver användas i arbetet. Du har även ett truckkort.

Vi söker dig som är driven och som tar egna initiativ. Det är ett krav för tjänsten att du har arbetat med någon form av service sen tidigare och tycker om att ha kontakt med människor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se