Serviceingenjör sökes till JEOL i Malmö!

Serviceingenjör sökes till JEOL i Malmö!

Nu söker vi en resande serviceingenjör med bas i Malmö-området till JEOL! Är du utbildad ingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande och på jakt efter en spännande tjänst i ett globalt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

JEOL är ett globalt företag och en av de världsledande tillverkarna av elektronoptiska och analytiska instrument samt utrustningar för provpreparering. De har sitt huvudkontor i Japan, med över 30 kontor och 3 000 anställda över hela världen. Som ett globalt företag går de i bräschen för utveckling, tillverkning och tillämpning av high-end vetenskapliga instrument.

JEOL expanderar sin verksamhet och letar nu efter en resande Serviceingenjör för segmentet teknisk support elektronmikroskopi, med bas i Malmö. Du kommer att ansvara för installation, förebyggande underhåll, reparationer och felsökning av elektronmikroskop i Norden. Kunderna är bland annat forskningsinstitut inom trä, metall och läkemedel samt Universitet och Högskolor. Arbetet medför resor i hela Norden, det kan även förekomma resor till JEOLs utvecklings- och produktionsenheter i Europa och Japan.

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående. Vår kund har kontor i Sollentuna, men du kommer i tjänsten ha din bas i Malmö-området när du inte reser. Tjänsten är på heltid.

För att vara aktuell för denna tjänst har du en teknisk utbildning, fördelaktigen på kandidatnivå eller högre, exempelvis inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med support av teknisk utrustning så som olika analysinstrument och du har förmåga att utföra systematisk felsökning i ett komplext system, inklusive elektronik, datorer, vakuumteknik och mekanik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna ett nordiskt språk.

Tjänsten ställer krav på B-körkort och tillgång till bil.

Detta söker vi:

Som person är du lättlärd och väldigt tekniskt intresserad och brinner för teknisk problemlösning. Du har inga problem att bemöta olika typer av människor, är utåtriktad och tycker om att resa. Arbetet utförs både tillsammans med kollegor och självständigt, det är därför viktigt att du är flexibel.

Är det dig och ditt framtida jobb som vi beskriver ovan? Urval sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person så skicka in Din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen på vår hemsida. Glöm inte att motivera varför just Du är rätt person för tjänsten!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se