Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg!

Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg!

Vi söker nu serveringspersonal till Casa Blanca i Trelleborg! Är du välorienterad och gillar att träffa nya människor i en fantastisk miljö? Då har vi sommarjobbet just för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi serviceinriktade, pigga och positiva kandidater till trevliga Casa Blanca i centrala Trelleborg. Restaurangen använder sig mest av en fastställd meny men besitter även en välfylld bar och en suverän avdelning för gourmetpizza. Om vädret håller i sig kommer även deras fantastiska innergård att nyttjas.

Du kommer i detta arbete att hantera gästernas beställningar, har du därför branschvana som servitör/servitris är det meriterande.

Arbetstiderna kommer variera och restaurangen har öppet mellan 11-23 varje dag. Du kommer att arbeta såväl dag som kväll och det är därför viktigt att du är flexibel, i synnerhet under sommarmånaderna.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi finner rätt kandidat, vi söker därför dig som är på jakt efter ett långsiktigt och fartfyllt extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer vara anställd hos Studentconsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Du som är:
  • Student på komvux, gymnasiet, högskola eller universitet
  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Initiativrik
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, men det är inte ett krav. Känns detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se