Senior Automationsingenjör sökes till Prevas i Malmö

Senior Automationsingenjör sökes till Prevas i Malmö

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som automationsingenjör från ett kund- eller leverantörsperspektiv? Drivs du av utveckling, teknik och programmering och är du van vid att arbeta i projekt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vår kund Prevas en Senior automationsingenjör där arbetsuppgifterna kommer att utföras i projekt. Projekten kommer att utföras i olika branscher så som inom livsmedels-, process- och verkstadsindustrin. De flesta uppdragen är lokaliserade i Skåne regionen, men då Prevas har ett tätt samarbete med övriga kontor finns möjligheten att arbeta på andra orter.

Vi söker dig som har erfarenhet från antingen liknande branscher eller helt andra branscher då vår kund ser det som fördelaktigt med en person som kan tillföra lärdomar från andra typer av automationsuppdrag.
Hos Prevas är delaktighet och gemenskap två ledord som genomsyrar hela verksamheten och du kommer att mötas av en flexibel och omväxlande arbetsplats som lägger stor vikt vid sammanhållning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av vår kund, Prevas. Tjänsten är en heltidstjänst, måndag-fredag med sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

För att passa in i tjänsten ser vi gärna att du har:
  • 5-10 års erfarenhet av liknade arbete. Gärna från kundperspektiv men även som leverantör
  • Har erfarenhet av PLC - och SCADA-programmering med fabrikat som t.ex. Siemens, ABB, Mitsubishi, Rockwell (Allen-Bradley), i-Fix, Wonderware, Citect
  • Varit projektledare, ledande ingenjör, teknisk ledare eller motsvarande
Vi ser gärna att du har en relevant YH-utbildning eller högskole- eller civilingenjörsutbildning som exempelvis elektroingenjör eller automationsingenjör eller någon annan form av mekanisk bakgrund. I denna tjänst behöver du även känna dig bekväm i att ta mycket ansvar samt kunna kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift. Vi tror även att du har en god samarbetsförmåga, en hög grad av affärsmässighet och kvalitetskänsla.

Sökord: Automationsingenjör, Senior automationsingenjör, Högskoleingenjör, Civilingenjör, Elektroingenjör, Programmering, SCADA-programmering, ABB, Rockwell, i-Fix, Wonderware, Citect, Projektledning, Projektledare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com