Saneringspersonal på heltid sökes till Malmö!

Saneringspersonal på heltid sökes till Malmö!

Nu söker vi två nya engagerade medarbetare till vår kund inom sanering i Malmö. Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Vår kund är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter i Sverige. De omsätter omkring 700 Mkr och har cirka 650 medarbetare. De utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Vår kund sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, industri samt offentlig sektor.

Som saneringstekniker kommer du arbeta med många sorters skador inom sanering exempelvis byggstädning, brandsanering och avfuktning. Du arbetar ute hos olika kunder runt om i Malmö med omnejd.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos vår kund. Du kommer anställas på heltid och arbetstiderna vardagar mellan 07-16, avvikande tider kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda
  • Är social och kommunikativ
  • Är mångsidig och arbetsvillig
  • Utbildning inom Asbest
  • Har B-körkort
Tidigare erfarenhet av till exempel sanering, rengöring och/eller annan närliggande verksamhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person. Vi tror att du har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning, positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du behöver också vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot vår kunds uppdragsgivare och skadedrabbade.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och digitala intervjuer.

Sökord: Saneringsarbete, Asbest, Sanringstekniker

Sökord: Saneringsarbete, Asbest, Sanringstekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com