Säljare till Bredband2!

Säljare till Bredband2!

Vi söker just nu säljare till Bredband2 i Malmö.
Tycker du om att arbeta på en social arbetsplats? Är du driven, engagerad och tävlingsinriktad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill prova något nytt för att få värdefull erfarenhet, eller dig som har arbetat tidigare med försäljning och trivts i rollen. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara nykundsbearbetning till privatpersoner eller företag, samt bearbetning av befintligt kundregister. Du kommer främst att arbeta med utgående samtal.

Ord från André Håkansson, agent på Bredband2 sedan december 2018:
"Det bästa med att jobba som säljare på Bredband2 är att du snabbt kommer in i gänget och har kollegor som mer än gärna hjälper till när det behövs, oavsett vad det gäller! Det finns möjligheter att lyckas och alla hejar på dig! Du erbjuds alla verktyg som behövs för att lyckas, oavsett om du arbetat med sälj tidigare eller inte. Behöver du extra stöttning med någonting så finns det bara ett stenkast ifrån! "

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid måndag-fredag. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod, oftast på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Ord från tidigare agenter som blivit övertagna av Bredband2 efter 6 månader:

"Att jobba för Bredband2 är ett privilegium men kanske speciellt inom sälj. Här kommer du varje dag till ett underbart team som stöttar varandra och pushar varandra för att du ska kunna utvecklas och bli ditt bästa du. Men inte nog med det utan du får även otroliga möjligheter att utvecklas och gå vidare inom din karriär och det är enbart du som sätter dina gränser. Du får utomordentlig coaching och alla verktyg för att lyckas och under tiden som du utvecklas inom din karriär så kommer du även att växa som människa."
- Hampus Friberg, Säljare på Bredband2 sedan augusti 2018

"Att jobba för Bredband2 är ett utmärkt tillfälle för att utmana dig själv och testa hur långt du kan komma då det inte finns några gränser, du kan komma hur långt du vill! "
- Oliver Yu, Säljare på Bredband2 sedan augusti 2018

"I SOS är du verkligen delaktig i ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Gemenskapen och glädjen som återfinns i teamet är långt utöver vad man kan förvänta sig av ett säljteam, och det är samtidigt en av de punkter som utmärker oss mest. Inom teamet ges du alla verktyg för att utvecklas på ett karriärmässigt plan, men också på ett personligt plan."
- Oskar Skarin, Säljare på Bredband2 sedan juni 2018

Detta söker vi:

Vi söker dig som tycker om att arbeta mot uppsatta mål, är en teamspelare, är driven och social.
Det är också viktigt att vara stresstålig samt ha ett bra bemötande mot kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av försäljning ses detta som meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper.

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: säljare, försäljning, b2b, outbound, telefon, bredband2
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com