Säljare sökes inför kommande uppdrag!

Säljare sökes inför kommande uppdrag!

Vi söker just nu säljare för kommande kunduppdrag i Malmö.
Tycker du om att arbeta på en social arbetsplats? Är du driven, engagerad och tävlingsinriktad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag inom försäljningsbranschen söker vi dig som antingen är i början av din karriär och vill prova något nytt för att få värdefull erfarenhet, eller dig som har arbetat tidigare med försäljning och trivts i rollen. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara nykundsbearbetning till privatpersoner eller företag, samt bearbetning av det befintliga kundregister. Du kommer främst att arbeta med utgående samtal.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid måndag-fredag. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod, oftast på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tycker om att arbeta mot uppsatta mål, är en teamspelare, är driven och social.
Det är också viktigt att vara stresstålig samt ha ett bra bemötande mot kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av försäljning ses detta som meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper.

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Telemarketing, Inbound, Försäljning, Försäljare, Säljare

Sökord: Telemarketing, Inbound, Försäljning, Försäljare, Säljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com