Säljare med tekniskt intresse till Bredband2!

Säljare med tekniskt intresse till Bredband2!

Vill få in en fot på ett växande företag? Är du driven, engagerad och trivs på en öppen och social arbetsplats? Nu söker vi säljare till expansiva Bredband2 i Malmö!

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du tillsammans med dina kollegor i säljteamet med försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras väl för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat. Bredband2 arbetar mycket med kompetensutveckling och vill hitta långsiktiga medarbetare som kan utvecklas inom företaget.

Om tjänsten:
  • Tjänsten är på heltid med kontorstider.
  • Kontoret ligger i centrala Malmö med goda möjligheter till pendling.
  • Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men med avsikt att inom snar framtid bli en del av företaget.
Arbetsplatsen är dynamisk och fartfylld och du får många kollegor som gärna tar en afterwork tillsammans efter arbetstid. Tjänsten tillsätts löpande och tänkt start är i mitten av november.
Detta söker vi:
Vi söker dig som antingen är i början av din karriär och vill prova något nytt för att få värdefull erfarenhet, eller dig som har arbetat tidigare med försäljning och trivts i rollen.

Detta söker vi:

Vidare ser vi gärna att du:
  • Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Är en teamspelare
  • Är driven, positiv och social
  • Vill hitta din framtida arbetsplats
Har du ett tekniskt intresse eller kompetens är detta meriterande, men viktigast är dina personliga egenskaper och därför ska du söka tjänsten om du tror att du är rätt person!

Sökord: Säljare, B2B, försäljning, innesäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se