Säljare/Account Manager till StudentConsulting i Malmö!

Säljare/Account Manager till StudentConsulting i Malmö!

Vill du vara en del av ett framgångsrikt och vinnande team och anta rollen som Säljare/Account Manager på vårt Malmökontor? Vi söker dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat.

Information om uppdraget:

I rollen som Säljare/Account Manager blir du en viktig del i team Malmö där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer.

I rollen kommer du arbeta med;
  • Nykundsförsäljning mot lokala företag.
  • Sälja in personallösningar mot både enklare tjänstemannatjänster, kvalificerade tjänstemän och arbetare.
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Förhandling
  • Offerthantering
  • Avtalshantering
Du kommer även i tjänsten ha stöttning med att boka möten av vår innesäljavdelning.

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Arbetstiden är måndag-fredag 08.00-17.00.

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att skapa resultat.

Detta söker vi:

Som person är du modig, lyhörd, ambitiös och resultatorienterad. Du har ett brinnande intresse för försäljning och service. För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill.

Självklart är det bra om du kan försäljning sedan innan och det är även en fördel om du känner till branschen, dock inget krav. Vi ser gärna att du arbetat med telefon som arbetsredskap sedan innan.

För att lyckas i din roll som Account Manager hos StudentConsulting vet vi att du måste sätta kunden före allt annat. Du har en vinnarskalle utan dess like och vill samtidigt ha roligt på jobbet.

För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du känner dig trygg i rollen att kontakta och träffa beslutsfattare på högsta nivå. Varje dag bör ses som en ny möjlighet att skapa mervärde för både befintliga och nya kunder.

B-körkort är ett krav.

Känner du att du passar in hos oss och har det vi söker? Vi rekommenderar då att du skickar in din ansökan omgående då vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Account Manager, AM, b2b, tjänsteförsäljning, sälj, försäljning, säljare, Sales, Kundansvarig
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se