Retuschör sökes till kortare uppdrag i Malmö

Retuschör sökes till kortare uppdrag i Malmö

Har du erfarenhet av Photoshop och retuschering? Är du intresserad av ett kortare uppdrag hos ett internationellt kosmetikaföretag? Då kan vi ha tjänsten för dig, läs mer nedan!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker en erfaren retuschör till ett internationellt kosmetikaföretag i Malmö. I uppdraget som retuschör kommer dina huvudsakliga uppgifter vara hantering av kundens bildmaterial där du dels kommer få arbeta med nya fotografier från grunden dels arbeta med färdiga produktbilder som behöver retuscheras och färganpassas.

Arbetstiderna är måndag-fredag och uppdraget är på 50 % under en fyraveckorsperiod. Uppdragsstarten beräknas vara i början av augusti. Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av retuschering och kan Photoshop utan och innan. För att trivas i rollen behöver du ha ett gediget bildredigeringsintresse och det är högt meriterande om du tidigare har arbetat med retuschering av produktbilder. Vi ser helst att du har en utbildning inom grafisk design eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Om du går vidare till en intervju hos kundföretaget krävs uppvisande av arbetsprover från tidigare arbetsgivare.

Som person tror vi att du är strukturerad och har ett fokuserat arbetssätt. Du är effektiv med ett sinne för detaljer och har lätt för att ta till dig ny information och trivs med att arbeta självständigt. Det är även ett krav att du obehindrat kan svenska och engelska, särskilt i skrift.

Då startdatumet ej är helt fastställt uppskattar vi en flexibel person som kan ta hänsyn till detta. Låter detta som ett intressant uppdrag? Tveka inte att skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande.

Sökord: Retuschering, Photoshop, grafisk design, bildredigering, produktbilder.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 juli 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com