Rekryterare till StudentConsulting i Malmö

Rekryterare till StudentConsulting i Malmö

Är du en målinriktad person med affärsfokus som brinner för att matcha rätt person till rätt plats? Drivs du av utveckling, varierande arbetsuppgifter, högt tempo och vill bli en del av ett framgångsrikt team? Då kan detta vara något för just dig!

Information om uppdraget:

I rollen som rekryterare hos oss på StudentConsulting kommer du att arbeta inom den av våra enheter som är inriktad mot kvalificerade tjänster, med mycket fokus på rekryteringar samt heltidsuppdrag. Du kommer att rekrytera brett mot olika branscher och roller inom exempelvis ekonomi, marknad, HR, IT, teknik, logistik mm. Dina kunder är både stora globala organisationer och mindre företag inom privat eller offentlig verksamhet.

Din roll som rekryterare är bred, där du bland annat ansvarar för:
  • Kravprofilstagning
  • Rekryteringsprocessen, såsom; annonsskrivning, urval, telefonintervjuer, djupintervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer till kund.
  • Search
I rollen som rekryterare förekommer också en hel del administrativa uppgifter i form av schemaläggning, konsultdokumentation, avvikelsehantering, frånvaro- och semesterhantering, hantering av arbetsrättsliga frågor mm.

Arbetstider är måndag - fredag 08.00 - 17.00. Tjänsten är på heltid och kommer starta i augusti, efter överenskommelse.

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbföränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv, ekonomi eller motsvarande. Du är i början av karriären och har 1-2 års erfarenhet från rekryteringsarbete eller personal. Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering av tjänster inom ekonomi eller IT, dock inget krav..

Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen.

Är den här tjänsten något för dig? Sök då redan idag, dock senast 24 juni. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Rekrytering, rekryterare, HR, personalassistent, rekryteringsassistent, arbetsrätt, bemanning, administratör, administration.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se