Rekryterare till StudentConsulting i Malmö!

Rekryterare till StudentConsulting i Malmö!

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service, rekrytering och/eller bemanning? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig och ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget:

Vi ska nu förstärka vårt team i Malmö och söker en person som kommer arbeta i rollen som rekryterare/bemanningsansvarig. Du kommer arbeta i det teamet som fokuserar mot tjänster inom tjänstemannasektorn, såsom kundtjänst, försäljning och administration. Dina kunder är både stora globala organisationer och mindre företag inom privat eller offentlig verksamhet.

I rollen arbetar du med;
  • Ansvar för kandidatinflöde till olika tjänster, såsom search, mässor, sociala medier etc.
  • Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
  • Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
  • Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
  • Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter
Du kommer i rollen arbeta nära de andra kollegorna på kontoret, främst kundansvarig och övriga rekryterare. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas under februari månad. Våra arbetstider är kontorstider, mån-fre 8-17.

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv, eller liknande utbildning. Du är i början av karriären och har 1-2 års erfarenhet från rekryteringsarbete/personal eller inom service och administration.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Om du känner att denna tjänst passar in på dig, ser vi gärna att du skickar in en ansökan omgående. Vi vill också att du gör de tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se.

Sökord: Administration, HR, Personal, Bemanningsansvarig, Rekryterare

Sökord: Administration, HR, Personal, Bemanningsansvarig, Rekryterare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com