Rekryterare sökes till StudentConsulting i Malmö!

Rekryterare sökes till StudentConsulting i Malmö!

Nu söker StudentConsulting i Malmö två superkollegor som vill axla rollen som rekryterare och arbeta med några utav regionen största kunder. Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Vi är miljardföretaget som startade i en studentkorridor 1997, vi hjälper varje år över elva tusen människor att hitta nytt jobb och vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har växt snabbast genom tiderna och ärligt talat så har vi tappat räkningen på alla priser vi vunnit, i all denna framgång är vi stolta men inte nöjda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Vi söker dig som vill axla rollen som rekryterare och som identifierar dig med det vi värderar, Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

För att kunna fortsätta vår stadiga tillväxtresa säker vi nu efter två st rekryterare, en till vårt team inom lager/produktion och en till vårt tjänstemannateam.

Som rekryterare hos oss kommer du arbeta med:
  • Ansvara för kandidatinflöde till olika tjänster, såsom search, mässor, sociala medier etc.
  • Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
  • Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
  • Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
  • Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter
Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga relationer med kandidater, konsulter och kunder. Malmökontoret är placerat mitt i centrala Malmö och består av ett härligt och engagerat team där du jobbar i nära samarbete med Affärschef, Kundansvariga och personalassistenter m fl. Tillsammans lär vi oss nya saker och har roligt på jobbet varje dag

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv eller liknande utbildning. Du är i början av karriären och har 1-2 års erfarenhet från rekryteringsarbete/personal eller inom service och administration.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Du kommer erbjudas en provanställning på sex månader som avser att gå över i en tillsvidareanställning, tjänsten kommer tillsättas under juli månad med tilltänkt start i augusti.

Vi vill också att du gör de 3 tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan.

Sökord: Bemanning, Rekrytering, Rekryterare, Malmö, Kundkontakt

Sökord: Bemanning, Rekrytering, Rekryterare, Malmö, Kundkontakt
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com