Rekryterande Kundansvarig sökes till StudentConsulting

Rekryterande Kundansvarig sökes till StudentConsulting

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt ditt rekryteringsuppdrag? Engagerad, ansvarstagande och ett intresse för rekrytering och kundmöten? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbmatchning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. Vi är en organisation som har tydliga mål att arbeta utefter.

Vi ska förstärka vårt team i Malmö och söker en person som kommer arbeta i rollen som rekryterande kundansvarig. Tjänsten är placerad inom den affärsenhet som jobbar med kvalificerade tjänstemannaroller för rekrytering och bemanning inom följande tjänsteområden; ekonomi, administration, teknik och IT.

Din roll är bred och innebär ansvar för alltifrån första kontakt med kundföretaget till in försäljning av uppdraget till slutförd rekrytering. Du är konsultchef över heltid- och deltidskonsulter. I uppdraget arbetar du tillsammans med dina kollegor som består av rekryteringsassistenter, jobbmatchare, kundansvarig och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstid, mån-fre kl 8-17. Tjänsten kommer tillsättas under början av året.

I rollen som Rekryterande Kundansvarig arbetar du bland annat med; o Prospektering
  • Kundbesök både för nyförsäljning och merförsäljning o Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten o Rekryteringsprocessens alla delar, såsom annonsering, urval, intervjuer, testning, referenstagning o Kandidatinflödesaktiviteter och search
  • Schemaläggning och utbokning
  • Dagliga konsultkontakter, vilket innebär uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm o Administrativa uppgifter rörande både kandidater, konsulter och kunder
Du har följande ansvarsområden; o Resultatansvar och uppfyllelse av din budget o Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag o Personalansvar för dina konsulter

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har en akademisk examen i personal, ekonomi eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet inom personalarbete, försäljning, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har intresse för teknik och IT.

Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Vidare är du lyhörd, har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande med kandidater, konsulter och kunder. Då arbetet som Rekryterande Kundansvarig består till stor del av kommunikation är ett krav att du som söker har mycket god förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer eller människor du möter. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som är affärsmässig, gillar försäljning och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i främst Malmö-området samt stundtals till uppdrag på orter lite längre bort.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi vill också att du gör de tre tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fanny Kjellberg på : Fanny.Kjellberg@studentconsulting.com

Sökord: Rekryteringskonsult, Konsultchef, Försäljning, Rekryterare, Kundansvarig

Sökord: Rekryteringskonsult, Konsultchef, Försäljning, Rekryterare, Kundansvarig
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com